Gratis Photoshop Stijlen

Ben jij ook een Photoshop fanaat? Je kunt hier gratis photoshop stijlen downloaden met verschillende effecten die je zo kunt gebruiken in je eigen creaties. Het effect op het Coca Cola logo hierboven werd gemaakt met 2 verschillende photoshop stijlen uit de hier gratis te downloaden EricArt collectie. Start met het aanmaken van een bestand van 10x10cm, met een resolutie van 300 ppi. Gebruik een 60 punts Arial Bold (of ieder ander bold lettertype). De stijl kun je op tekst gebruiken maar ook op iedere selectie die je maakt.


Photoshop stijlen  radio gemaakt met gebruik van photoshop stijlen  Grijze photoshop stijl


De retro radio is een voorbeeld van wat je kunt realiseren met stijlen. Maak de basisvormen, plaats ze op een eigen laag, pas een stijl toe en start met experimenteren. Meer Photoshop training heb je niet nodig! De metalen ring van de speaker in de radio is niet meer dan een ronde selectie van enkele pixels breed met een toegepaste stijl. Dezelfde basisstijl werd gebruikt voor het fictieve merk: "Solid State".


Hieronder een voorbeeld van alle 18 Photoshop stijlen die in de download zijn inbegrepen:


ericart01yellowcols2-1  ericart02greencols2  ericart03pinkcols2  ericart04graycols2  ericart05bluecols2  ericart06  ericart07  ericart08  ericart09  ericart10  ericart11  ericart12  ericart13  ericart14  ericart15  ericart16  ericart17  ericart18

EricArt verzamelt/deelt geen identificeerbare informatie en gebruikt alleen cookies noodzakelijk voor de werking van de website, niet voor advertentiedoeleinden.