Foto's Normandië - Calvados

Vanaf de eerste keer dat ik op vakantie ging in Normandië, Calvados, moet 1984 zijn geweest, had ik een soort "hier ben ik thuis" gevoel. De prachtige kust, het glooiende binnenland, de werkelijk schitterende huizen, de cider. Alles valt op zijn plaats in Normandië. Na meer dan 20 maal de streek te hebben bezocht is ieder jaar het enthousiasme om weer te gaan niet verminderd. Sterker, ieder jaar lijkt het afscheid meer "pijn" te doen.

Normandië is enorm fotogeniek. Vooral als je van architectuur houdt. In een plaats als Houlgate staan tientallen unieke huizen. 100, 200 jaar oud. Soms overwoekerd door klimop. Vele raampjes, puntdaken, ronde torentjes, houten balkons en veranda's. Niet één hetzelfde. Houlgate grenst deels aan het strand. Tijdens laagwater kan het strand makkelijk honderden meters diep zijn. Tijdens een strandwandeling kijk je dan tegen de glooiende groene heuvels aan. Je kunt gewoon niet stoppen met foto's maken!

Hieronder zie je een aantal shots. Als je meer wilt zien, bekijk dan mijn speciale Normandië website met meer foto's.
 Drop Images Here 

Stacks Image 462
Stacks Image 457
Stacks Image 427
Stacks Image 429
Stacks Image 431
Stacks Image 433
Stacks Image 435
Stacks Image 437
Stacks Image 467
Stacks Image 485
Stacks Image 472
Stacks Image 477
Stacks Image 482

EricArt verzamelt/deelt geen identificeerbare informatie en gebruikt alleen cookies noodzakelijk voor de werking van de website, niet voor advertentiedoeleinden.